Darmowa dostawa od 197 zł!

Muscle Maker HorseLinePRO 1050 g DOPING FREE!

Dostępność: Na zamówienie
249.00
szt.
Czas realizacji zamówienia do: 6 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier InPost (pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 0
  • Orlen paczka 0
  • Kurier InPost 0
Więcej o produkcie
Waga
1.05 kg

Substancje odpowiedzialne za skuteczność preparatu to:

  • spirulina - łatwo wchłaniane białko stymulujące rozbudowę tkanki mięśniowej, niweluje zmęczenie oraz przyspiesza powrót do formy,
  • białko serwatki - zawiera pełny profil aminokwasowy (w tym BCAA), aktywnie wspomaga rozbudowę masy mięśniowej oraz wstrzymuje katabolizm mięśni,
  • witamina E - jest to jeden z najmocniejszych antyoksydantów, jej niedobór ma wpływ na tworzenie się zmian chorobowych w obrębie mięśni szkieletowych,
  • witamina C - jest niezbędna do aktywacji wielu fizjologicznych procesów, jej poziom w organizmie spada wraz ze zwiększeniem intensywności wysiłku fizycznego.

Produkt rekomendowany dla koni:

  • młodych
  • wdrażanych do pracy po przerwie
  • wyczynowych
  • mających słabe mięśnie grzbietu i zadu
  • po zabiegu ostrzykiwania pleców
  • cierpiących na różnego rodzaju problemy z grzbietem

Regularna suplementacja oraz odpowiedni trening to klucz do rozbudowy silnych mięśni grzbietu oraz zadu. Zdrowa muskulatura pozwala odciążyć pozostałe elementy aparatu ruchu i ma bezpośredni wpływ na poprawę komfortu pracy.

Opakowanie 1050g wystarcza na 30 dni codziennej suplementacji.

Skład: spirulina, serwatka w proszku, witamina E, krzemionka paszowa, ekstrakt z owocu dzikiej róży (naturalne źródło witaminy C)

Składniki analityczne/100g: Białko/Crude protein: 81,1% Włókno/Fibre: 3,4 % Popiół surowy/Crude ash: 5,19 % Wilgotność/Moisture: 20,5 % Tłuszcze/Fat content: 10,2 %

Dawkowanie/24h
Konie (550 kg m.c.): 6 miarek
Kuce: 3 miarki

Miarka dołączona do opakowania zawiera 6g produktu (wartość orientacyjna)

Sposób podania: wymieszać z paszą treściwą

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: